Oferte speciale

Produse noi

 • Atelier culinar CTS Corner şi Frarom Shop
  Postat de
     vizualizari (44)
     0Comentarii

  Atelier culinar CTS Corner şi Frarom Shop

  IAŞI: CTS Corner vă invită vineri, 23 noiembrie 2012, între orele 17.00 -20.00, la atelierul culinar „Condimentează ca la carte!”

  Demonstrația culinară este organizată în incinta Centrului Comerical Felicia din Iași, în fața magazinului CTS Corner.

  Este o ocazie potrivită să descoperiți cum puteți combina condimentele într-un mod creativ, pentru a pregăti repede o cină în doi.

  Pentru câteva ore, bloggerul culinar Elena Pădurariu va demonstra cum expresia „cu sare și piper” este esența succesului în bucătărie dacă trecem de barierele gastronomice culturale și, pe lângă sare și piper, dăm un plus de savoare bucatelor folosind condimente din bucătăriile lumii și vase de gătit inovative.

  La sfârșit, publicul va putea testa câte puțin bunătățile pregătite.

  Atelierul culinar este organziat în cadrul unui parteneriat între magazinul Frarom Shop – home & deco, CTS Corner și Culinare.tv. Intrarea este liberă

  Photo: IAŞI: CTS Corner vă invită vineri, 23 noiembrie 2012, între orele 17.00 -20.00, la atelierul culinar „Condimentează ca la carte!” Demonstrația culinară este organizată în incinta Centrului Comerical Felicia din Iași, în fața magazinului CTS Corner. Este o ocazie potrivită să descoperiți cum puteți combina condimentele într-un mod creativ, pentru a pregăti repede o cină în doi. Pentru câteva ore, bloggerul culinar Elena Pădurariu va demonstra cum expresia „cu sare și piper” este esența succesului în bucătărie dacă trecem de barierele gastronomice culturale și, pe lângă sare și piper, dăm un plus de savoare bucatelor folosind condimente din bucătăriile lumii și vase de gătit inovative. La sfârșit, publicul va putea testa câte puțin bunătățile pregătite. Atelierul culinar este organziat în cadrul unui parteneriat între magazinul Frarom Shop – home & deco, CTS Corner și Culinare.tv. Intrarea este liberă.

Raspunde

* Nume:
* Email: (Nepublicat)
   Website: (http://)
* Comentariu: