Oferte speciale

Produse noi

Despre noi

Aici, la CTS Corner, filozofia noastră este: ”Răsfață-te!” Pentru că ne dorim să creăm un loc unde să veniți pentru a vă destinde, pentru a vă alinta gusturile, de unde să luați porții bine-meritate de răsfăț.

Ne dorim să vă oferim produse de calitate, alese cu grijă în funcție de beneficiile lor și în funcție de proveniența lor.

Suntem dedicați comerțului echitabil, de aceea pe rafturile noastre veți găsi pe ambalaje marca FairTrade (FLO), mişcarea care militează pentru un tratament echitabil destinat agricultorilor, respectând principiile unui sistem comercial just. De asemenea, ne alăturăm scopului nobil care promovează consumul responsabil.

Fie că ne vizitezi online, fie că ne calci pragul magazinelor CTS din țară, am pregătit pentru tine un colț de liniște și relaxare, plin de arome și gusturi alese. De-a lungul timpului ne-am specializat în delicatese și accesorii: cafea de pe toate plantațiile lumii, peste 30 de cafele cu arome, 250 de sortimente de ceai, mirodenii, ciocolată belgiană si accesorii pentru ceai si cafea. Pentru cunoscători, cafeaua Blue Mountain, cafeaua Bocca și Kopi Luwak sunt un deliciu. Răsfățați-vă, gusturile vă vor fascina, iar aromele vă vor cuceri!

Magazine:

NOU Pipera Plaza, soseaua Bucuresti Nord nr 14

IASI 1 - Centrul Comercial Felicia (Carrefour)

IASI 2 - B-dul Independentei nr 11-13i (Langa UMF)

IASI 3 - Palas Mall

BACAU - ARENA Mall (Parter)

BRASOV - Str Diaconu Coresi nr 2A (Piata Sfatului)

Date companie:

S.C. CTS GROUP S.R.L.

CUI: RO35274254

Reg.Com.: J22/2124/2015

Banca: Raiffeisen Iasi

CONT: RO11RZBR0000060018262859

0771 265 352

shop@ctscorner.ro