Oferte speciale

Produse noi

Modalitati de livrare si plata. Durata de livrare. Garantie produse 

 

Date despre livrare

Care sunt optiunile de livrare? 


Puteti opta sa primiti produsele comandate in urmatoarele modalitati: 
Prin curierat privat, in circa 190 de localitati din tara , pentru orice tip de produs comandat, cu preturi de livrare pornind de la 17 RON - in localitatile resedinta de judet. (IMPORTANT: Costul exact al transportului il primiti in factura proforma pe care o veti primi prin e-mail). 
Este nevoie de semnatura mea la primirea produselor?
Intrucat primiti produsele comandate pe baza unei facturi, este necesar sa semnati la primirea facturii, pentru a nu exista dubii asupra efectuarii livrarii si, implicit, a platii. Este deci în avantajul dumneavoastra sa semnati la primirea produselor, pentru a putea demonstra ulterior, în caz de nevoie proprietatea produsului. 
Cum pot sa îmi determin cheltuielile de transport?
Cheltuielile de transport variaza în functie de caracteristicile produselor cumparate, de valoarea cosului de cumparaturi si de localitatea în care doriti sa primiti comanda. Pretul transportului va fi trecut separat in factura proforma si respectiv factura finala. Pentru mai multe detalii puteti contacta consultantii nostri.

In ce situatii beneficiez de transport gratuit pentru produsele comandate?
Expedierea gratuita este asigurata in urmatoarele situatii: 
a) Pentru orice comanda avand o valoare totala minima de 124RON, cu livrarea efectuata prin curier Urgent Curier, in cele 190 de localitati care beneficiaza de acest serviciu. Coletele livrate in afara ariei de acoperire sunt purtatoare de taxa de transport. Costul suplimentar va fi confirmat de catre consultantii nostri.

 

Modalitati de plata

Cum pot plati pentru produsele cumparate?
Exista mai multe modalitati de plata, în functie de preferintele dumneavoastra. Astfel, puteti opta pentru: 


- achitarea produselor la livrare cash, pe baza facturii ce insoteste coletul NAV (livrat prin curier). 

- achitarea cash la magazin CTS Corner

- achitarea în avans prin ordin de plata în contul IBAN sau varsamant direct in contul:

Banca: Raiffeisen Iasi , RO11 RZBR 0000 0600 1826 2859

de la un ghiseu bancar sau prin mandat postal.

Contul este deschis pe SC CTS GROUP S.R.L., cod fiscal RO35274254, numar de inregistrare la Registrul Comertului J22-2124-2015

 

In anumite situatii, pentru comenzi speciale este nevoie de achitarea unei sume in avans in conturile mentionate mai sus. In aceasta situatie un operator CTS Corner va stabili cu dumneavoastra detaliile finale.

 

Durata de livrare

In cat timp primesc produsele comandate?
Pentru produsele a caror disponibilitate de stoc este imediata, durata estimata a livarii va fi de 2-3* zile de la confirmarea platii. Pentru produsele a caror stoc s-a epuizat data livrarii va fi precizata printr-un e-mail de instiintare urmand ca dumneavoastra sa va exprimati disponibilitatea de a astepta si mentine comanda sau anula comanda.
* - zile lucratoare.

 

 

 

Produs deteriorat in transport :

 

a) daca ambalajul exterior este deteriorat va rugam sa fotografiati cutia inainte de a fi deschisa;

 

b) daca si produsul este afectat va rugam fotografiati produsul in zona afectata cat si o fotografie de ansamblu;

 

Aceste fotografii impreuna cu dovada comenzii si a platii va asigura schimbarea imediata a produsului.

 


Drepturile consumatorilor sunt conforme cu OG 21/92 si HG 394/95 republicata. Orice noua lege sau Hotarare Guvernamentala va modifica certificatul de garantie dupa noile reglementari.

Garantia Totala asupra alegerii dumneavoastra 

 

 

 

Daca un produs comandat nu este pe placul dumneavoastra, investitia dumneavoastra este sigura la CTS Corner, noi asigurandu-va timp de 14 zile inlocuirea completa.

 

Trebuie completat un formular pus la dispozitie prin cerere directa la adresa office@ctscorner.ro. Produsul trebuie sa fie in ambalajul original nedeteriorat, insotit de copiile documentelor de cumparare. Costurile de schimbare a produsului cad in sarcina dumneavoastra tur-retur.